PRESEDINTELE TARII, IGOR DODON, VA CONTINUA SA SE AFLE SUB SUPRAVEGHEREA MEDICILOR

Șeful statului va continua să fie supravegheat de medici. Președintele, fiul acestuia și mama sa au fost răniți ușor, duminică, într-un accident rutier produs lîngă Strășeni.

Președintele țării, Igor Dodon, va continua să se afle sub supravegherea medicilor, după accidentul de duminică, 9 septembrie, în care a fost implicat cortegiul prezidențial. Anunțul a fost făcut chiar de șeful statului pe pagina sa de socializare.

În urma accidentului au avut de suferit fiul și mama președintelui, dar și un ofițer al Serviciului Protecție și Pază de Stat și șoferul autocamionului, care a provocat accidentul.

”În mod repetat, aduc sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de mine şi rudele mele. Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor”, a scris șeful statului.

Cu toate acestea, Igor Dodon nu renunță la agenda sa de lucru. Președintele a convocat astăzi o ședință operativă privind situația din țară. La ședință a fost analizată și agenda evenimentelor internaționale preconizate pentru perioada imediat următoare.

Sursa: sputnik.md