PRESEDINTELE TARII, IGOR DODON, A CONVOCAT MEMBRII CONSILIULUI SOCIETATII CIVILE PE LINGA PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA

Şeful statului a convocat membrii Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova pentru a discuta situația privind pachetul de legi, revotate de Parlament și transmise Președintelui spre promulgare.

La întrevedere au participat Pavel Midrigan, președintele Comisiei pentru integritate și expertiză juridică, Dumitru Pulbere, președintele Comisiei pentru constituționalitate și drepturile omului, Victor Stepaniuc, președintele Comisiei pentru consolidarea statalității și reintegrării țării ș.a. specialiști în domeniu.

Igor Dodon a reiterat faptul că legile pe care nu le-a promulgat, iar Parlamentul le-a revotat în regim de urgență, se referă la subiecte de importanță majoră pentru țară.

Din aceste considerente, în cadrul întrevederii s-a stabilit că subiectul respectiv trebuie discutat într-un format mai larg, în cadrul căreia să fie luată o decizie finală.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova