PRESEDINTELE TARII A INMINAT DISTINCTII DE STAT UNUI GRUP DE MEDICI

Președintele țării, Igor Dodon a înmînat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.

Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament, pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical.

„Le-am mulțumit tuturor pentru contribuția pe care o aduc actului medical zi de zi, pentru înaltul profesionalism dovedit, precum și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești.”, a precizat președintele într-o postare pe facebook.

De asemenea, șeful statului a menționat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

„Am certitudinea că împreună vom reuși să modernizăm sistemul medical din țara noastră, așa cum ne dorim cu toții.”, se menționează în mesajul președintelui.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova