PRESEDINTELE TARII A FELICITAT LOCUITORII ORASULUI VULCANESTI CU OCAZIA HRAMULUI ORASULUI

Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, și Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, au vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești, care este în proces de construcție.

Șeful statului a discutat cu starețul și enoriașii, felicitîndu-i, totodată, cu ocazia sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Alături de ei, Igor Dodon s-a rugat pentru un cer pașnic deasupra țării noastre, dînd asigurări că va contribui la finisarea lucrărilor de construcție a bisericii. De asemenea, Președintele țării, împreună cu ambasadorul rus, au donat locașului obiecte bisericești.

Pe finalul acestei zile, Igor Dodon a participat la sărbătorirea Hramului orașului Vulcănești. Președintele a salutat cele cîteva mii de persoane adunate și i-a felicitat cu ocazia Zilei orașului și a sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Șeful statului le-a dorit localnicilor fericire și bunăstare, asigurîndu-i de susținere din partea Administrației Președintelui și pe viitor.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova