PRESEDINTELE TARII A AVUT O INTREVEDERE CU REPREZENTANTII ASOCIATIEI VETERANILOR DE RAZBOI DIN RAIONUL SOROCA

Pe finalul vizitei de lucru în raionul Soroca, șeful statului a avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației locale a veteranilor de război din Afganistan, a veteranilor conflictului armat din anul 1992 pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova, precum și a participanților la lichidarea consecințelor catastrofei de la Cernobîl.

Părțile au vorbit despre problemele sociale, inclusiv despre accesibilitatea serviciilor medicale. Igor Dodon i-a asigurat de susținerea statului la nivel central și local, precum și le-a comunicat despre proiectele sociale și de infrastructură de amploare care urmează să fie realizate în țara noastră.

În continuare șeful statului l-a vizitat pe Ilia Sîrghi, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care în curând va împlini 99 de ani. Președintele țării l-a felicitat cu ocazia celor 75 de ani ai Victoriei și i-a relatat despre parada militară grandioasă care a avut loc la 24 iunie, pe Piața Roșie, cu participarea militarilor Gărzii de Onoare a Armatei Naționale a Moldovei.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova