Presedintele Republicii Moldova a sustinut o conferinta de presa cu privire la situatia din tara

Astăzi, 8 Iunie, în cadrul unei conferințe de presă, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a expus poziția instituției prezidențiale cu privire la situația din țară care la ora actuală este foarte complicată și gravă. Șeful statului a menționat că suntem în preajma unei destabilizări masive prin care se urmărește prelungirea mandatului actualei guvernări. În acest sens, Igor Dodon a venit cu mesaje clare privind posibilitatea de dizolvare a Parlamentului, posibilitatea partidelor de a continua sau nu negocierile pe parcursul zilelor de astăzi și mîine și dacă constituirea unei majorități parlamentare va fi recunoscută pe plan intern și extern.

Totodată Președintele țării s-a adresat cu un mesaj către populație ca să nu se lase supusă provocărilor și să stea acasă, iar organele de forță să-și onoreze datoria față de cetățeni. Conferința de presă integrală o puteți vedea accesînd linkul de mai jos:

https://www.privesc.eu/Arhiva/86475/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-Presedintele-Republicii-Moldova--Igor-Dodon?fbclid=IwAR3zdOJvuYTdBpULsPbYmd2aIowHVQ5JWwC1SCXGPEZi-XKGSRBgx3M9ZPA