PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A AVUT O INTREVEDERE CU MISIUNEA DE EXPERTI INTERNATIONALI AI INSTITUTULUI NATIONAL DEMOCRATIC

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu misiunea de experți internaționali ai Institutului Național Democratic (NDI), care se află în Moldova cu o vizită de evaluare a mediului politic în legătură cu alegerile parlamentare din 24 Februarie 2019.

În cadrul dialogului, șeful statului a menționat interesul sporit al Președinției pentru organizarea unor alegeri parlamentare libere și corecte, în conformitate cu standardele internaționale. Totodată, Igor Dodon a pledat pentru o monitorizare la maximum a procesului electoral și sporirea numărului de observatori.

De asemenea, Președintele țării a explicat experților americani detalii cu privire la strategia prezidențială de promovare a unei politici externe echilibrate atît în Est, cît și în Vest, pe baza principiului constituțional de neutralitate permanentă.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 04.01.2019 - 11:01

Si care este strategia lui Dodon? Ca in afara sa fure voturi, la alegeri, nu-l vad in stare de altceva. Cred ca si expertii americani au ras cand au auzit despre declaratiile din cartile de politologie ale lui Dodon.