PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A AVUT INTREVEDERI CU PRESEDINTELE SI PRIM-MINISTRUL ARMENIEI

În cadrul summitului Francofoniei de la Erevan, Președintele Moldovei, Igor Dodon, a avut întrevederi de lucru cu președintele Armeniei, Armen Sarkissian, și prim-ministrul acestei țări, Nikol Pașinian. Șeful statului nostru a apreciat nivelul înalt de organizare al Forumului la care participă peste 90 de delegații străine.

În timpul discuției cu conducerea de vîrf a Armeniei, Președintele Moldovei a abordat nivelul și perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale, agenda politicii interne din Moldova și Armenia, precum și problemele securității regionale.

De asemenea, Igor Dodon a mulțumit părții armene pentru susținerea acordată țării noastre în vederea obținerii statutului de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice.

Amintim că în noiembrie 2017 a avut loc prima vizită oficială în istoria relațiilor bilaterale a Președintelui Republicii Moldova în Armenia.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 16.10.2018 - 18:41

Daca ar fi existat atat de mult interes si pentru Uniunea Europeana, cat manifesta Dodon pentru Uniunea Euroasiatica, am fi fost departe ca tara. Dat atata vreme cat Dodon ne tine pe loc vom ajunge sa ne multumim cu firimiturile primite de la Rusia.