PRESEDINTELE R. MOLDOVA, IGOR DODON, A PARTICIPAT LA CONSILIUL REPUBLICAN AL PARTIDULUI SOCIALISTILOR

Astăzi, la invitația PSRM, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor în cadrul căruia au fost examinate rezultatele alegerilor locale din mun. Chișinău și mun. Bălți, dar și acțiunile PSRM pentru viitoarele alegeri parlamentare.

Igor Dodon a salutat faptul că formațiunea pune accent pe calitatea candidaților care vor fi înaintați din numele partidului în circumscripțiile uninominale, în acest sens fiind organizată procedura de votare prealabilă (primaries).

Totodată, șeful statului a menționat că, în cadrul Consiliului, a fost stabilită oportunitatea organizării pînă la alegerile parlamentare a celui de-al XVI-lea Congres Extraordinar al PSRRM.

“Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent. Sînt convins că Partidul Socialiștilor va depune maxim efort pentru obținerea victoriei”, a conchis Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 22.06.2018 - 18:01

Daca si candidatii au acelasi fond ca si Dodon, atunci mai bine sa nu mai candideze, ca distrug de tot tara asta. Pentru PSRM ar trebui sa vina o reforma dura si sa dispara multi, in frunte cu Dodon. Cred insa, ca si partidul ar trebui sa dispara definitiv.