PRESEDINTELE R. MOLDOVA, IGOR DODON, A ADRESAT UN MESAJ CU PRILEJUL ZILEI FUNCTIONARULUI PUBLIC

STIMAȚI FUNCȚIONARI PUBLICI,

Sărbătorirea zilei Dumneavoastră profesionale este o ocazie deosebită de a Vă felicita cordial și de a Vă transmite alese urări de sănătate, realizări și multă putere de muncă întru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu.

De bună seamă, în condițiile actuale, o țară puternică nu poate exista fără o administrare eficientă și, prin urmare, fără funcționari publici. Încrederea în puterea statului începe de la fiecare persoană publică, care trebuie să răspundă, în mod flexibil și neîntîrziat, la stringențele societății moderne.

Prosperitatea țării noastre constă în oameni, de ale căror eficacitate a muncii, experiență și devotament depinde succesul proiectelor și programelor de stat. Activitatea Dumneavoastră condiționează, în mare măsură, transformările sociale și economice. Or, doar atunci Moldova obține reușite, cînd este gestionată de profesioniști, ce administrează consecvent, legal și productiv treburile publice.

Cu acest frumos prilej, Vă mulțumesc pentru abnegația dovedită în administrarea publică întru binele și propășirea statului nostru.