PRESEDINTELE PARLAMENTULUI A FELICITAT BASCANUL GAGAUZIEI CU VICTORIA IN ALEGERI

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a felicitat-o pe Irina Vlah cu victoria categorică în alegerile pentru funcția de bașcan al Unității Teritorial Autonomă Găgăuzia la alegerile din 30 iunie curent.

Președintele Parlamentului a exprimat încredere că Irina Vlah va continua să dezvolte Găgăuzia și să asigure bunăstarea oamenilor din regiune. Zinaida Greceanîi a dat asigurări că va susține plenar bașcanul în promovarea proiectelor de dezvoltare.

”Încrederea acordată repetat de oamenii din Găgăuzia probează calitățile de lider și de om pe care le-am apreciat dintotdeauna la Dvs. Vă urez succes și multe realizări importante pentru locuitorii din Găgăuzia. Știu că sînt încă multe lucruri de făcut și am certitudinea că veți reuși. Vă asigur de susținerea plenară a Parlamentului Republicii Moldova și a mea personală în activitatea DVS în beneficiul oamenilor din regiune și al țării”, se arată în mesajul de felicitare transmis de Președintele Parlamentului.

La alegerile pentru funcția de bașcan al Unității Teritorial Autonomă Găgăuzia la alegerile din 30 iunie curent au participat mai mult de jumătate din alegătorii înscriși pe listele de vot, 91% acordînd vot de încredere pentru al doilea mandat pentru Irina Vlah, potrivit datelor oficiale.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova