PRESEDINTELE PARLAMENTULUI A AVUT O INTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII ARMENIA IN REPUBLICA MOLDOVA

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut astăzi o întrevedere cu Jivan Movsisyan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Armenia în Republica Moldova.

Ambasadorul Armeniei a transmis felicitări pentru Zinaida Greceanîi din partea președintelui Adunării Naționale a Republicii Armenia cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. În mesaj este exprimată încrederea că prin eforturi comune se va reuși aducerea relațiilor interparlamentare dintre cele două state la un nivel calitativ nou.

În cadrul întrevederii, oficialii au remarcat caracterul dinamic și pozitiv în relațiile bilaterale dintre cele două țări. Totodată, părțile au menționat necesitatea aprofundării și extinderii cooperării bilaterale între Republica Moldova și Republica Armenia, inclusiv pe dimensiunea parlamentară. În context, s-a discutat posibilitatea organizării ședințelor comisiei interguvernamentale mixte pentru cooperare comercial-economică, precum și la nivelul grupurilor de prietenie din cele două legislative.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova