PRESEDINTELE PARLAMENTULUI A ADRESAT UN MESAJ CU PRILEJUL ZILEI FUNCTIONARULUI PUBLIC

Mesajul Președintelui Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi adresat cu prilejul Zilei funcționarului public:

„Stimați angajați din serviciul public, vă adresez sincere felicitări și urări de bine cu prilejul zilei profesionale a funcționarului public, marcată anual al 23 iunie.

Activitatea funcționarilor publici este una foarte responsabilă și necesită multă dedicație. Felul cum oamenii înțeleg și percep activitatea instituțiilor statului se datorează anume de Dumneavoastră.

Sînteți cei care activează în spatele tuturor proceselor statului, de la o inițiativă pînă la aprobarea și implementarea unui act legislativ. Este un parcurs care în mențineți atît la nivel local, cît și cel central. Astăzi, în structurile autorităților statului, de diferite nivele activează sute de funcționari publici profesioniști, cu multă dăruire și pricepere.

De Ziua funcționarului public vă urez multă sănătate, perseverență, recunoștință în procesul de interacțiune cu cetățenii țării, precum și multe realizări frumoase în beneficiul oamenilor și statului, Republica Moldova!”, se arată în mesaj.