PRESEDINTELE MOLDOVEI A VIZITAT COMPLEXUL SPORTIV DIN SATUL PANASESTI, RAIONUL STRASENI

Ultima destinație din cadrul vizitei de lucru de pe 23 iulie a șefului statului în raionul Strășeni a fost complexul sportiv din satul Pănășești, construit recent.

Igor Dodon a fost plăcut surprins de amploarea și calitatea lucrărilor efectuate: centrul include o sală mare pentru sporturile de echipă, o piscină, tribune și vestiare cu cabine de duș. Sînt conectate toate sistemele de comunicare.

Clădirea este pregătită din punct de vedere tehnic pentru a fi dată în exploatare, însă mai trebuie definitivate formalitățile juridice, dar și soluționată problema privind achitarea unei datorii în mărime de 3 milioane de lei față de agenții economici care au contribuit financiar la construcția acestui complex sportiv.

Președintele țării a felicitat autoritățile locale cu prilejul edificării unui complex sportiv atât de bun, instituții de acest gen fiind puține în Moldova, și a îndemnat să se deschidă cât mai curând posibil ușile pentru tinerii sportivi, cu respectarea obligatorie a tuturor normelor sanitare.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova