PRESEDINTELE IGOR DODON A VOTAT PENTRU UN VIITOR MAI BUN AL TARII NOASTRE

Astăzi, în cadrul alegerilor parlamentare, Președintele Igor Dodon a votat pentru un viitor mai bun al țării noastre, pentru un parlament care va fi capabil să contribuie la dezvoltarea economiei, să apere statalitatea și neutralitatea Moldovei, să restabilească pacea interetnică și să protejeze valorile tradiționale ale neamului nostru.

Șeful statului și-a exprimat speranța că după aceste alegeri, va fi creată o majoritate parlamentară și un guvern care va conlucra cu Președintele țării, va stabili relații de prietenie și cu Estul și cu Vestul, spre binele poporului nostru.

De asemenea, Igor Dodon a îndemnat toți cetățenii să participe la aceste alegeri care sînt extrem de importante pentru viitorul Republicii Moldova. ”Astăzi este momentul cînd putem schimba situația din țară spre bine. Ieșiți la vot, nu vă fie frică! Votați așa cum vă dictează conștiința! Fiecare vot poate fi decisiv”, a menționat Președintele țării.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 24.02.2019 - 14:54

Dodon a votat cu blocul ACUM? Poate si-o fi dat seama si el ca sunt cei mai buni si il vor ajuta sa duca tara spre Europa.