PRESEDINTELE IGOR DODON A VIZITAT RAIOANELE BRICENI SI EDINET

Vizita de lucru la nordul Moldovei a Președintelui țării continuă. La Casa de Cultură din orașul Briceni, unde a avut loc întîlnirea șefului statului cu cetățenii, au venit peste 600 persoane.

În cadrul unui dialog sincer, care a durat două ore și a fost transmis online, Igor Dodon a răspuns la maximum de întrebări adresate de locuitori.

În cadrul evenimentelor consacrate Anului Familiei, Președintele Igor Dodon a felicitat trei cupluri longevive și două familii numeroase. Șeful statului le-a urat sănătate, mulți ani fericiți și bunăstare.

***

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevederea cu locuitorii raionului Edineț. În Casa de Cultură din centrul raional au fost peste 800 de persoane, însă nu toți doritorii au avut loc în sală.

Comunicarea cu cetățenii a durat o oră și jumătate, timp în care șefului statului i-au fost adresate multe întrebări din domeniul economic și social.

Igor Dodon le-a relatat localnicilor despre Anul Familiei, prilej cu care a felicitat trei cupluri longevive și două familii cu mulți copii. De asemenea, șeful statului a felicitat-o pe Iarovaia Irina, care astăzi a sărbătorit frumoasa vîrstă de 75 de ani. Igor Dodon le-a dorit tuturor sănătate, fericire și prosperitate.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova