PRESEDINTELE IGOR DODON A VIZITAT LOCALITATEA NEMTENI, HINCESTI

Pe finalul vizitei de lucru în raionul Hîncești, Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a mers în localitatea Nemțeni, unde a discutat cu localnicii despre necesitățile și problemele cu care se confruntă. Printre acestea au fost menționate - gazificarea localității, construcția unui turn de apă, iluminarea străzilor și reabilitarea drumurilor. Totodată nemțenii și-au exprimat dorința de a avea un teren sportiv unde ar putea practica sportul.

“Am dat asigurări că pe marea majoritate a subiectelor enunțate vom identifica soluții.

În continuare, tradițional am felicitat cuplurile longevive și familiile numeroase. După care am mers acasă la Găină Teodor și Maria, care în acest an împlinesc 64 de ani de căsătorie, dar doamna Maria, din păcate, este imobilizată la pat. Le-am urat sănătate, fericire și toate cele bune.

Totodată am vizitat grădinița „Fluturaș” și Gimnaziul “Constantin Tanase” din Nemțeni unde m-am familiarizat cu condițiile în care sînt educați copiii. Am subliniat că actuala guvernare acordă o atenție sporită dezvoltării sistemului de învățămînt și va acorda în acest sens tot sprijinul necesar. Le-am urat tuturor succes, iar copiilor le-am dăruit jucării și dulciuri”, a menţionat şeful statului.