PRESEDINTELE IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU LOCUITORII DIN DUBASARI

Tradițional, în cadrul vizitei de lucru în teritoriu, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu locuitorii din regiune, care s-a desfășurat în sala de cultură din satul Coșnița.

“Am făcut un schimb de opinii despre problemele cu care se confruntă oamenii. Cele mai frecvente au vizat necesitatea reabilitării drumurilor, canalizare, salubrizare, iluminare ș.a.

Le-am comunicat despre acțiunile întreprinse de actuala guvernare pentru a îmbunătăți viața cetățenilor din întreaga țară. M-am referit și la indexarea pensiilor, și la programul “Un medic pentru tine” și la proiectele de infrastructură în economie.

În cadrul acestei întrevederi, am avut totodată plăcerea să felicit personal 3 familii cu mulți copii, 5 cupluri longevive, precum și un veteran de război, participant al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, domnul Vladimir Costenco, căruia, de asemenea, i-am înmînat Ordinul Republicii.

Le-am dorit tuturor sănătate, fericire și prosperitate. Am remarcat faptul că mereu am pledat pentru un dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului, întrucît doar împreună putem contribui la depășirea problemelor și asigurarea unui trai decent pentru toată populația Republicii Moldova”, a menţionat şeful statului.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova