PRESEDINTELE IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU DEPUTATUL CHIRIL TATARLI

Președintele Igor Dodon avut o întrevedere cu Chiril Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe circumscripție uninominală, ex-preşedinte al raionului Taraclia.

Oficialii au discutat situația din raion. Domnul Tatarlî a solicitat susținere în soluționarea unor probleme importante pentru regiune cum ar fi construcția unei autogări în orașul Taraclia, reabilitarea drumurilor în localitățile raionului, continuarea valorificării proiectelor investiționale ș.a.

“Am acordat o atenție deosebită inițiativei legislative a domnului Tatarlî și necesității adoptării Legii cu privire la statutul etnocultural special al raionului Taraclia”, a menționat Igor Dodon.

În contextul vizitelor pe care le întreprinde președintele în regiuni, deputatul l-a invitat pe șeful statului să viziteze Taraclia în următoarele săptămîni.

La final, Igor Dodon a menționat cît de important este pentru conducerea țării să susțină dezvoltarea localităților din țara noastră și a subliniat că va acorda tot sprijinul posibil în soluționarea problemelor abordate.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova