PRESEDINTELE IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU ANDREI NAZAROV, CO-PRESEDINTELE ORGANIZATIEI ”DELOVAIA ROSSIA”

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova, a avut o întrevedere cu Andrei Nazarov, co-președintele organizației ”Delovaia Rossia”, una dintre cele mai mari asociații ale oamenilor de afaceri din Federația Rusă. Domnul Nazarov a sosit la Chișinău într-o vizită de lucru la invitația șefului statului.

În cursul dialogului, părțile au discutat aspecte importante ce țin de relațiile economice între Federația Rusă și Republica Moldova, dar și pregătirea Forumului moldo-rus al oamenilor de afaceri, cel mai mare eveniment de acest gen din ultimii ani.

”Forumul va avea loc pe 20-22 septembrie, la Chișinău, în cadrul căruia vor participa sute de antreprenori din ambele țări, inclusiv, peste 60 de reprezentanți ai business-ului din Federația Rusă. Se preconizează semnarea contractelor de investiții cu partenerii ruși”, a menționat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului a declarat că, mîine, 24 mai, în cadrul Forumului economic internațional de la Sankt Petersburg, va avea loc prezentarea climatului de investiții din Republica Moldova pentru reprezentanții de vîrf ai business-ului rusesc. În context, Igor Dodon a specificat că planifică o întrevedere cu business-ombudsmanul rus, dl. Boris Titov, și cu Președintele Asociației de Industrie și Antreprenoriat, dl. Aleksandr Șohin, dar și cu alți reprezentanți ai business-ului rusesc.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova