PRESEDINTELE IGOR DODON A AVUT O DISCUTIE CU SATENII DIN COMUNA CRASNOARMEISCOE

În cadrul vizitei în comuna Crasnoarmeiscoe, Hîncești, la Casa de Cultură din localitate, Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a avut o discuție cu sătenii despre problemele cu care se confruntă.

“Localnicii își doresc foarte mult un sprijin în restabilirea iazului din comună care a secat în urma unor inundații puternice din anii trecuți după ce au distrus digul existent. De asemenea, își mai doresc drumuri mai bune și susținere socială.

Am relatat despre proiectele sociale și economice, lansate de actuala guvernare, menite să ridice nivelul de trai al populației și să dezvolte economic țara, inclusiv despre intențiile de a repara cîte o porțiune de drum și de a ilumina cîte un km de stradă în fiecare sat.

Am ținut să remarc că problema iazului din localitate deja am discutat-o cu ministerul de resort și am stabilit că în anul curent vor demara lucrările de restabilire a digului.

Totodată, am subliniat că toate problemele abordate vor fi examinate și în cel mai scurt timp identificate soluții de rezolvare a acestora.

Tradițional, în cadrul întrevederii am felicitat cîteva cupluri longevive și familii cu mulți copii, urîndu-le bunăstare și success”, a menţionat şeful statului.