PRESEDINTELE IGOR DODON A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE PRESEDINTELUI TURKMENISTANULUI, GURBANGULY BERDIMUHAMEDOW, CU OCAZIA ZILEI SALE DE NASTERE

Stimate Gurbanguly Mälikgulyýewiç,

Vă rog să acceptați sincere și cordiale felicitări cu ocazia zilei Dumneavoastră de naștere, împreună cu calde urări de sănătate, fericire și mulți ani fructuoși.

Activitatea Dumneavoastră prodigioasă în funcția de șef al statului și bogata experiență politică v-au asigurat o autoritate și credibilitate binemeritată atît în Turkmenistan, cît și în afara granițelor țării.

Cu un profund sentiment de înaltă apreciere, doresc să menționez contribuția Dumneavoastră semnificativă la dezvoltarea relațiilor moldo-turkmene și la sporirea nivelului de colaborare bilaterală. Acord o importanță deosebită intensificării în continuare a cooperării fructuoase în diferite domenii în interesul țărilor și popoarelor noastre.

Reiterînd cele mai frumoase felicitări prilejuite de aniversare și urîndu-vă noi realizări întru binele Turkmenistanului, iar familiei și apropiaților Dumneavoastră – pace și prosperitate, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații.