PRESEDINTELE IGOR DODON A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE PRESEDINTELUI ALEKSANDR LUKASENKO DE ZIUA INDEPENDENTEI REPUBLICII BELARUS

Stimate Aleksandr Grigorievici,

Vă rog să acceptați sincerele mele felicitări cu prilejul Zilei independenței Republicii Belarus, împreună cu urări de bine, pace și bunăstare pentru Dumneavoastră și pentru întregul popor belarus.

Folosesc această ocazie plăcută pentru a puncta succesele pe care Republica Belarus le-a obținut de-a lungul anilor de independență. Sînt convins că cursul pe care îl promovați în vederea realizării unor programe social-economice importante și a unei politici externe active va contribui și de acum încolo la atingerea obiectivului strategic de edificare a unui stat prosper.

Doresc să reafirm disponibilitatea de a consolida dialogul moldo-belarus și sînt încrezător că vom reuși să impulsionăm și să eficientizăm activitățile în cadrul unor proiecte reciproc avantajoase, precum și vom stabili noi dimensiuni promițătoare ale parteneriatului bilateral în interesul țărilor și popoarelor noastre.

Reiterînd urările de multă sănătate și noi succese în activitatea Dumneavoastră de mare responsabilitate în beneficiul Republicii Belarus și al cetățenilor săi, Vă rog să agreați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații.