Presedintele Dodon anunta, de la Sankt-Petersburg, despre posibilitatea formarii unei noi guvernări ori dizolvarea Parlamentului

Preşedintele Igor Dodon, aflat fiind la Sankt-Petersburg, unde participă la Forumul Economic Internațional, a declarat că în următoarele două zile ar putea fi formată o majoritate parlamentară și învestit un Guvern funcţional. În caz contrar, Luni va fi nevoit să dizolve Parlamentul. „În următoarele zile putem să formăm o nouă guvernare. De aceea, dacă pînă Duminică nu va fi formată o majoritate parlamentară și Guvernul, voi fi nevoit să dizolv Parlamentul la începutul săptămînii viitoare, Luni”, a declarat Igor Dodon, transmite tass.ru.

„Sunt sigur că în cazul formării unei noi guvernări în maximum într-un an și jumătate situația din Moldova se va schimba radical. Și mulți dintre investitorii vestiţi care se află aici vor veni în Moldova pentru că le va fi interesant”, a adăugat Igor Dodon.

Virginia Filip 09.06.2019 - 17:50

Hai Dodoane, mai lasa-ne cu gandirea ta ruseasca. Astea sunt sperantele lui Putin, ca sa mai agite un pic spiritele in tara noastra.