PREMIERUL CONSILIULUI DE STAT AL REPUBLICII POPULARE CHINEZE, LI KEQIANG, I-A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE PRIM-MINISTRULUI ION CHICU

Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, dl. Li Keqiang, i-a adresat un mesaj de felicitare dlui. Ion Chicu, cu ocazia numirii în funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

Șeful Guvernului chinez a remarcat prietenia bună și tradițională între Moldova și China, care, de la stabilirea relațiilor diplomatice, cu 27 de ani în urmă, a cunoscut o dezvoltare constantă și stabilă. În mesajul său, dl. Li Keqiang a apreciat colaborarea moldo-chineză din mai multe sfere, care a obținut performanțe semnificative, iar schimburile culturale au devenit tot mai active.

„Exprim dorința pentru stabilirea bunei relații de conlucrare cu Dvs., pentru a depune eforturi împreună la dezvoltarea relațiilor bilaterale din cadrul inițiativei „O centură, Un Drum”, menționează Premierul chinez.

În finalul mesajului, Premierul Li Keqiang i-a urat Cabinetului Chicu realizări deosebite pe durata mandatului, asigurînd Premierul de înaltul său respect.

Sursa: gov.md