PPS: „IGOR DODON ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE”

Partidul Popular Socialist din Moldova susține candidatura lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale, totodată aceștia și-au exprimat încrederea că Igor Dodon în calitate de președinte al Republicii Moldova, va fi capabil să promoveze dialogul politic și social la nivel național în numele modernizării și prosperării țării noastre.

Partidul Popular Socialist a declarat într-o conferință de presă că Igor Dodon întrunește toate calitățile pentru a deveni președinte al Republicii Moldova, de aceea ei au îndemnat toate forțele politice și segmentele sociale să depășească divergențile ideologice și geopolitice și să facă o alegere pragmatică votîndul pe Igor Dodon.

Totodată, Victor Stepaniuc, și-a exprimat părerea despre reformele în învățămînt făcute de Maia Sandu, acuzînd-o că atît timp cît a fost Ministru al Educației aceasta a demolat sistemul de învățămînt.

„Reformele făcute de Maia Sandu nu au existat, din contra, Maia Sandu a dus la demolarea sistemului eduațional și cred că acest reting a dumneaei este foarte umflat și exagerat promovat mai mult de peste hotare”, a adăugat Victor Stepaniuc, președinte al Partidului Popular Socialist.

Mihaela BUCĂTARU (agora.md)

Virginia Filip 27.10.2016 - 13:42

In afara de a da din gura, ce mai poate sa faca Dodon? Ar fi in stare acest tradator sa ne dirijeze spre zona civilizata, spre Uniunea Europeana? Nici vorba. Deja si-a declarat intentia de merge spre saracie, spre Uniunea Vamala. In aceste conditii o sa plecam toti din tara. Sa speram ca pe 30 octombrie vom pune stampila pe democratie.