PLDM VA INTRA ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ DUPĂ CE-ŞI VA PREZENTA RAPORTUL DE ACTIVITATE

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) va organiza pe 7 Septembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, o amplă manifestare, în cadrul căreia conducerea formaţiunii va prezenta public raportul de activitate al partidului pentru perioada Septembrie 2009-Septembrie 2014. După aceasta, PLDM va intra în campania electorală. Anunţul a fost făcut de către liderul PLDM, Vlad Filat, Sîmbătă, 23 August, după şedinţa lărgită a Consiliului politic naţional al partidului.

„Este absolut firesc ca în asemenea perioadă un partid aflat la guvernare să-şi prezinte raportul de activitate, iar după această acţiune, practic, partidul va intra în campania electorală”, a declarat Vlad Filat.

Acesta a mai spus că PLDM îşi propune să obţină victorie în alegeri şi o va obţine, deoarece aceasta este necesară nu doar partidului, dar şi Republicii Moldova. „Avem datoria să oferim ireversibilitate procesului european şi o viaţă mai bună pentru cetăţenii republicii, iar acţiunile pe care le-am iniţiat nu au cale de întoarcere. Orice partid politic îşi propune să ajungă la putere, iar obiectivul PLDM este să obţină numărul de mandate în baza cărora să poată guverna. Avem un obiectiv, suntem solidari în acest obiectiv, categoric vom obţine acest rezultat”, a subliniat Vlad Filat.

Întrebat de jurnalişti dacă se vede în viitor şef al statului, liderul PLDM a menţionat că nu a avut niciodată scopuri să obţină o anumită funcţie, ci să obţină victorie. Iar funcţiile sunt consecinţa victoriei.

Sursa: IPN