PLANETA MERCUR INTRA IN ZODIA BERBEC PE 4 APRILIE 2021. PROBLEME MARI PENTRU GEMENI SI PESTI

Planeta Mercur intră în zodia Berbec pe 4 aprilie, unde va sta pînă pe 19, iar acest fenomen astrologic va produce destul de multe evenimente neprevăzute.

Mercur într-un semn de foc nu face altceva decît să cheme la responsabilitate, la luptă, la asumarea anumitor greșeli, la impunerea de multe ori prin imprudență.

Este o perioadă în care răbdarea nu va mai fi calitatea multor semne zodiacale și vorbim aici chiar și despre cei mai liniștiți dintre nativi.

Berbecii redescoperă lumea și vor să se impună cu orice preț. Anumite promisiuni pe care le-au primit nu au fost onorate, fapt pentru care sînt hotărîți să lupte cu toate armele.

Taurii remarcă și ei că au trăit într-o minciună și își revendică drepturile. E o perioadă în care mai ales Taurii tineri se vor revolta.

Gemenii pot întîmpina probleme din cauza modului în care comunică. Au parte de tot felul de situații neprevăzute în care trebuie să demonstreze că știu să improvizeze.

Racii pun cap la cap anumite evenimente petrecute în viața lor și ajung la cîteva concluzii favorabile. Iese soarele și pe strada lor.

Leii nu stau foarte bine din punct de vedere emoțional. Sînt ceva mai vulnerabili în perioada tranzitului lui Mercur în Berbec.

Fecioarele își pierd răbdarea și caută să își facă dreptate. Se pot adresa anumitor instituții, pot face petiții, se pot plînge unor persoane avizate menite să le rezolve necazurile.

 

Săgetătorii sînt pe drumul cel bun

Balanțele duc niște bătălii în interiorul lor încercînd să se convingă că vor reuși să treacă peste micile obstacole ale acestor vremuri.

Scorpionii una spun și alta fac. Dubla lor măsură este descoperită la timp de cei mai vigilenți prieteni și sînt aspru taxați.

Săgetătorii culeg laurii după ce văd că munca lor a dat rezultate extraordinare. Au numai de cîștigat dacă o țin tot așa.

Capricornii nu sînt pregătiți pentru a purta discuții în contradictoriu cu nimeni, așa că în perioada următoare vor fi ceva mai rezervați, mai retrași.

Vărsătorii sînt extrem de încrezători în forțele lor și reușesc să își îndeplinească anumite vise.

Peștii n-au o perioadă grozavă. Atitudinea lor atrage conflictele.

Sursa: fanatik.ro