PLAHOTNIUC, GHIMPU SI FUNDAMENTALISMUL ISLAMIC

Pactul de iniţiere dintre Chirtoacă şi Dormica Ciosvîrtan

Releurile rablelor liderului rebelilor libieni din subordinea lui Vlad Plahotniuc a fost atinse de originalitatea nabucodonosoriană aproape imperturbabilă de deasupra hamacului în care Mihai Ghimpu îşi numără milioanele de Euro, este nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului de la Coloniţa. În fond, negocierile secrete dintre Ghimpu şi oligarh în vederea sabotării lui Vlad Filat erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate cînd, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale în contextul orientărilor sexuale ale lui Chirtoacă.

Toate acestea sînt situate pe funduri marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate, cu o megalomanie uzînd un primitivism spasmodic şi zguduitor, motiv pentru care s-a apelat la Dormica Ciosvîrtan.

Manifeşti stupoare cînd pe o microfotoradiografie întrezăreşti o inexorabilă cifră treisprezece şi gîndeşti: paraskavedekatriafobia e mai rea decît hipopotomonstrosecvipedaliofobia, dar mai uşoară decît venustrafobia, ablutofobia sau chiar logizomecanofobia pe care Chirtoacă le întrezăreşte sub falusurile de sub faldurile veşmintelor Dormicăi şi se teme de inefabilul dintre mergătoarele ei.

A fost diagnosticat otorinolaringologic cu rinodislalie acută din cauza mucezelii inflourescente, ce se întrepătrunde buconazofaringian cu o discopatie neidentificabilă laparoscopic mucegăită, cu chintesenţă lamelibranhiată a acidului dezoxiribonucleic, care, datorită serviciilor de forţă controlate de oligarh, a ajuns la desuetudine din cauza acidului acetilsalicilic. De frica Interpolului, cu recrudescenţă antispasmodică ucide microorganisme dicotiledonate sau monocotiledonate culese dintr-o zarzavagerie paralelipipedică prelucrată din obiecte contondente fără unilateralitate sau fotoluminiscenţă din partea SIS, a lui Mihai Balan.

Lui Plahotniuc, Ghimpu şi Chirtoacă li se înceţoşează mintea în mod anatomopatologic cînd privesc demonstraţia ireversibilă, excitantă şi transpirată a Dormicăi, care e de o neinteligibilitate transcendentală a muşchiului sternocleidomastoidian. Asta îi fac să mediteze profund asupra impasibilităţii minuţioasă şi la vicisitudinile de imponderabilitate a şasiurilor săseşti cuprinse de un scurtcircuit electric neelucidat de SIS, CNA şi Procuratură în folosul acestei treimi oligarhice periculoase pentru ţară. (Mihai CONŢIU)