PlaHoitNiuc a decis sa fie pichetat pichetul de la postul TV Moldova 1

Ca şi pe celelalte instituţii ale Statului, Vladimir PlaHoitNiuc, prin Ilan Şor din cîte ni s-a spus, a decis pichetarea, adică apărarea postului naţional de televiziune Moldova 1 de sine însuşi mai curînd. După 2010, controlul politic asupra acestei televiziuni a fost exercitat, succesiv şi secvenţial, de către „analfabetul politic” Mihai Ghimpu şi mai apoi de către şmecherul Vlad Filat. După aceea, continuînd cu nefericita zi de astăzi, Moldova 1 a devenit o anexă a postului Publika Tv, adică a trustului mediatic al lui PlaHoitNiuc.

Acum, Moldova 1, ca parte a companiei TeleRadio Moldova, este controlat de către două ţîţe muiereşti care-l excită mediatic pe PlaHoitNiuc. Neavînd dreptul moral ca să colportez bîrfe ordinare, vă spun doar că o contesă britanică mi-a şoptit în Trompa lui Eustachio că actuala preşedintă a companiei, Olega Bordureianu, ar fi fost ejaculată în această funcţie pentru că s-a priceput de minune să-i boţească aşternuturile lui PlaHoitNiuc. Ailaltă ţîţă, directoarea postului Moldova 1, Ekakadekakaterina Stratan, s-a ridicat în acest post pentru că e o muieRe care înghite tot. O spune contesa britanică, care a fost informată de slujnica ei, o servitoare care a fost colegă cu Stratan cînd amîndouă erau bone la o grădiniţă din falnica Republică Moldova a lui PlaHoitNiuc!

Zilnic, Moldova 1 este asediată, pichetată de nişte amărîţi pe care îi caută moartea pe acasă, aflaţi sub controlul vigilent al unor combatanţi şi tineri plătiţi cu mai mult de 500 de lei pe zi. Din cîte am înţeles, „supraveghetorii” aceştia ar fi plătiţi de Ilan Şor şi ar fi vreo 400 pentru întreg Chişinăul. Asta fiind contribuţia la înmormîntarea nu doar politică a lui PlaHoitNiuc! De cine sau împotriva cui apără aceşti ameţiţi şi aceşti mercenari Moldova 1? Fiind încă proprietatea nedeclarată a lui PlaHoitNiuc, moldoveanul cinstit nu are de gînd s-o asedieze, iar asta pentru că aşteaptă reinstaurarea legii.

Pînă cînd PlaHoitNiuc a decis că este şi proprietarul neoficial al postului prost Moldova 1, niciodată acesta nu a fost condus de incompetenţi, de oameni fără studii în domeniu, aşa cum este Ekakadekakaterina Stratan. Această ţîţă fleşcăită, care atunci cînd după ce termină de înghiţit tot are tupeul analfabet de a se etala ca moderatoare de emisiuni, are trei obsesii ale unei uri de muiere revoltată împotriva menopauzei – Preşedintele Igor Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase! Cît de analfabetă politic este am văzut-o şi eu cînd, Miercuri seara, l-a avut invitat pe Preşedintele Dodon. Culmea e că acestei imitaţii de muiere îi şi place să se laude la toţi despre cum „îi freacă” ea pe Dodon, pe Sandu şi Năstase! Nu eu spun că ar fi tîrfă politică, incultă şi impostoare, ci contesa britanică!

Personal, eu cred că e o chestie inutilă şi dăunătoare în jurul propriului vagin! Ea ştie la ce mă refer!