„Piratii electorali” dintr-o societate secreta care fura capacele metalice de la gurile de canalizare

Poliţia a anunţat că hoţii au început să fure tot mai des capacele metalice de la gurile de canalizare, ca să le vîndă la fier vechi, să mai facă şi ei bani de-o pîine pentru copilaşii lor rupţi de foame şi pentru amantele lor, care-i ameninţă cu părăsirea dacă nu le dau bani să-şi bage silicoane în ţîţe şi în gură, pardon, în buze.

Potrivit statisticii Poliţiei, de la începutul anului şi pînă răsalaltăieri, au fost furate 49 de astfe de capace de către musculoşii hoţi. Spun „musculoşi”, pentru că trebuie să ai o musculatură bună ca să desprinzi şi să fugi cu astfel de capace metalice deoarece sunt grele a dracului. Totodată, Poliţia nu exclude că numărul capacelor furate poate fi mai mare, dar nu se ştie deoarece încă n-au fost reclamate toate furăciunile, iar asta şi din cauză că nici un poliţist sau vreun cinstit cetăţean aflat în stare mult prea avansată de ebrietate n-a căzut, de regulă noaptea, într-o gură de canalizare cu himenul înlăturat, una nepeţită de statisticele Poliţiei. Cu capacul înlăturat şi furat!

În acest caz, ignoranţa Poliţiei este fascinantă pentru că, în realitate, este vorba despre o situaţia care ar trebui să intre în competenţa SIS. Sursele noastre subterane ne-au pus la dispoziţie mărturii şi probe privitoare la existenţa unei societăţi secrete ultra-ortodoxe intitulată „Dacă nu votezi cum spunem noi, mă-ta-i curvă!” Nu este înregistrată oficial pentru că astfel n-ar mai fi secretă. Din componenţa ei fac parte academicieni cinstiţi şi leşinaţi de foame, ultimele cîteva fete mari de 14 ani din ţară, 17 preoţi ortodocşi fără parohii, elevi şi studenţi progresişti, doi ofiţeri SIS, 9 poliţişti de frontieră şi mai mulţi angajaţi responsabili de la Primărie băgaţi pînă în gît în chestiunile canalizării oraşului.

Despre omul prost, poporul mai spune că „e prost de dă în gropi”. Societatea secretă „Dacă nu votezi cum spunem noi, mă-ta-i curvă!” tocmai de la rostul omului prost în procesul electoral şi-a luat avînt. Fireşte că noi nu suntem de acord cu această societate, iar asta în primul rînd pentru că ni se pare că e de tip sectar şi se ghidează după principii discriminatorii chiar şi în ceea ce priveşte rostul prostului într-o lume plină de hoţi şi bătăuşi.

Ei, bine, cei care fură capacele metalice de la gurile de canalizare nu sunt hoţi de rînd, ci membri activi ai acestei societăţi. Ei fură aceste capace exact de pe traseele pe care circulă toţi cei care votează pentru Renato Usatîi, Ilan Şor şi PDM. Ca să cadă în gropile de canalizare! Acolo, în gropi, sunt preluaţi de poliţiştii de la frontieră care-i afundă şi mai mult prin cotloanele prin care circulă reziduurile de la toalete, ţinîndu-i cu capul la fund pînă se jură pe mamele lor, în faţa preotului, că vor vota ACUM cu tot cu mirosul de care nu vor mai putea scăpa. Se primeneşte  lumea, oameni buni! (M.C.)