PETROCUB A SURCLASAT-O PE SFINTUL GHEORGHE

Petrocub a învins-o pe Sfîntul Gheorghe, cu 4-0, chiar la Suruceni, în derby-ul etapei a 16-a din Divizia Națională. Echipa antrenată de Lilian Popescu a înscris cîte două goluri în fiecare repriză.

Scorul a fost deschis în minutul 8, de Ion Jardan, care a ajuns la patru goluri în actuala stagiune. Un alt fundaș, Jacques Onana, a dublat avantajul în minutul 27, după o altă fază fixă.

În minutul 90, Petrocub a beneficiat de un penalty. Alexandru Onica a trimis în bară, dar pe reluare a reușit să-l învingă pe portarul Nicolae Calancea. Peste două minute, scorul capătă proporții. Senegalezul Sidi Sagna a trimis nefericit mingea în propria poartă.

„Am venit aici după trei puncte. A fost un meci important pentru noi”, a declarat antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei a 16-a s-au înregistrat rezultatele: Speranța - Dacia-Buiucani 0-0, Zimbru - Dinamo-Auto 0-0, Sheriff - FC Florești 5-0 și Codru - Milsami 1-4.

În clasament, Sheriff are 45 de puncte din tot atîtea posibile. Petrocub se află pe locul 2, cu 9 puncte mai puțin ca Sheriff. Podiumul este completat de Milsami.

Sursa: IPN