PESTE 80 DE COMPANII SI-AU EXPUS PRODUSELE LA EXPOZITIA DE MARFURI PENTRU COPII „KID’ S EXPO”

La Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” a fost inaugurată astăzi Expoziţia-festival de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame „KID’ S EXPO”, ediţia a V-a, care se va desfăşura pînă pe 1 iunie şi la care participă peste 80 de companii autohtone.

Evenimentul este organizat de CIE „Moldexpo” cu suportul Ministerului Educaţiei, Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerului Sănătăţii.

Actuala expoziţie, aflată la cea de-a cincea ediţie, a reuşit să devină un eveniment important pentru copii, tineri părinţi şi viitoarele mame. Participanţii vor prezenta haine, încălţăminte şi accesorii pentru copii, produse alimentare şi dietetice pentru copii, dulciuri, bunuri şi servicii pentru îngrijirea nou-născuţilor, literatură pentru copii, materiale audio şi video etc. De asemenea, centrele de dezvoltare timpurie a copiilor vor prezenta programe noi de dezvoltare intelectuală şi creativă pentru copii.

Potrivit lui Arcadie Andronic, director general al Centrului „MOLDEXPO”, expoziţia „KID’ S EXPO” este un eveniment unic şi complex pentru copii şi părinţi, prin programul amplu, care include seminare de instruire, conferinţe, opinii ale experţilor.

De asemenea, în fiecare zi de desfăşurare a expoziţiei vor evolua colective de copii de la centrele de creaţie din întreaga ţară, care vor prezenta un variat program artistic, iar 1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, va fi sărbătorită cu un vast program muzical, organizat de Pretura sectorului Buiucani al capitalei, a mai spus sursa citată.