PESTE 20 DE AGENŢI ECONOMICI PARTICIPĂ LA EXPO-TÎRGUL ”TOAMNA LA GLODENI”

Mai mult de 20 de agenţi economici participă la Tîrgul universal "Toamna la Glodeni", care se desfăşoară în perioada 18–20 noiembrie, în contextul hramului oraşului. Expoziţia este organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Primăria şi Consiliul raional Glodeni.

Potrivit Serviciului de presă al CCI vizitatorilor le-au fost propuse produse alimentare, textile, îmbrăcăminte, articole de marochinărie, dar şi mărfuri mai puţin tradiţionale, însă foarte utile în sezonul rece – brichete şi peleţi.

La inaugurarea evenimentului, primarul de Glodeni Iulian Bogdan a accentuat necesitatea susţinerii întreprinzătorilor autohtoni. Edilul a mai remarcat că deşi este abia la a III-a ediţie, expoziţia se bucură de apreciere atît din partea agenţilor economici, cît şi a vizitatorilor, deoarece producătorii au posibilitatea să îşi promoveze mărfurile, iar consumatorii – să se familiarizeze şi să procure o gamă variată de produse.

La Tîrgul "Toamna la Glodeni" şi-au expus produsele companii din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Glodeni, Sîngerei, Rîşcani, precum şi din oraşul Rîbniţa.

Surse: Moldpres