PATRU ZODII INCAPATINATE. NIMENI NU E ATIT DE HOTARIT CA ELE!

Iată 4 zodii încăpățînate, cele mai determinate, cele mai curajoase și cele mai hotărîte dintre toate. Ele vor merge mereu înainte, oricît de dificil ar fi și orice le-ar spune cei din jur. Cînd îți este cel mai greu, pe ele te poți baza pentru că te vor ajuta să o scoți la capăt!

Zodia Taur, în topul cu zodii încăpățînate

Încăpățînarea Taurului este deja legendară și toată lumea știe cît este de rezistent și de tenace în cele mai grele momente din viața lui. Cînd are o misiune importantă și cînd știe că are multe de cîștigat, Taurul nu va da niciodată înapoi. La fel de persistent este și în dragoste, pentru că nativul Taur nu iubește decît o singură dată în viață și va face orice pentru a-și păstra iubirea.

Zodia Capricorn, cea mai determinată

Sigur că nu putea lipsi din acest top. Capricornul este foarte hotărît și insistent cînd urmărește un obiectiv important pentru el. Oricît de greu ar fi, el are răbdare, își împarte drumul în pași mici și poate aștepta ani de zile să prindă momentul potrivit pentru a-și atinge scopul. Nimic nu îl poate determina să renunțe cînd vrea ceva. Capricornul pare rece la exterior, dar este plin de pasiune și energie cînd are o misiune bine definită.

Scorpionul, surprinzător de încăpățînat

Nativii Scorpioni au o intuiție nemaipomenită cînd vine vorba de proiecte profitabile. Iar, dacă știe că are ceva de cîștigat, poate fi la fel de tenace și perseverent ca un Taur. Cînd miza nu este prea interesantă, Scorpionul renunță imediat. Însă poate fi foarte muncitor, foarte creativ și dibace cînd îl așteaptă un profit garantat.

Leul, un nativ foarte hotărît

Nu putea să lipsească zodia Leu din topul cu zodii încăpățînate. Dar, dacă Taurul sau Capricornul suferă de o încăpățînare benefică, în cazul Leului este mai degrabă un capriciu. El nu va renunța la ceea ce și-a propus pentru că trebuie să demonstreze celorlalți că el poate să facă orice, oricît de greu. Este foarte încăpățînat în carieră și în dragoste, iar dacă renunță o face numai pentru că a găsit altceva mai bun pentru care merită să lupte.

Sursa: libertatea.ro