PATRU ZODII DE FEMEI CARE IMBATRINESC FRUMOS

Tuturor ne e teamă într-o oarecare măsură de bătrînețe. Nu cruță pe nimeni, știm foarte bine asta, așa că de ce să nu îmbătrînim frumos? Există patru semne din zodiac care vor ajunge să trăiască ultimii ani din viață cu demnitate, înțelepciune, cinste și chiar veselie.

 

Berbec

Pe cît de agitat și încăpățînat este Berbecul în tinerețe, pe atît de blînd va ajunge la bătrînețe. Femeia Berbec, în special, este nehotărîtă, rebelă în perioada de început a vieții, însă se va transforma într-o bătrînică jovială, calmă, pusă pe șotii, care va face orice pentru a-și bucura nepoții.

 

Rac

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeași dezinvoltură anii bătrîneții, așa cum a făcut-o și în tinerețe. După vîrsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanța unei diete sănătoase și a sportului. Va renunța la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunța la carne.

 

Balanța

Cu o viață trăită fără excese, pasionate de lectură, călătorii, majoritatea Balanțelor ating vîrsta de 100 de ani. Relaxarea și echilibrul pe care le-au adoptat pe tot parcursul tinereții și al vîrstei a doua își vor pune amprenta asupra Balanței. Femeia Balanță are cele mai puține riduri din zodiac din cauza lipsei grijilor, iar singurele linii mai pronunțate vor fi cele din jurul gurii, datorită faptului că Balanța trece cu mult umor prin viață.

 

Vărsător

Ideile strălucite, forța creatoare și spiritul inovator care caracterizează Vărsătorul continuă să se manifeste chiar și cînd nativa acestei zodii a depășit vîrsta celei de-a doua tinereți. La 70 de ani o vei găsi pe femeia Vărsător pictînd pe verandă, inundată în lumina soarelui dimineții. Duce o viață activă, apropiată de natură, se bucură de roadele muncii ei în propria grădină. Reprezentanta acestei zodii își va creşte singură hrana, din grădina de care a avut grijă în cea de-a doua parte a vieții.

Sursa: horoscop-urania.org