PATRU ZODII CARE NU IARTA NIMIC NICIODATA! PRIETENIA LOR ESTE DIFICILA

Mulți greșesc și pe toți trebuie să îi iertăm, mai devreme sau mai tîrziu, dacă greșelile lor pot fi iertate. Dar există cîteva zodii care nu iartă nici cele mai simple greșeli. Care te vor ține minte și te vor obliga să plătești toate greșelile cînd ți-e lumea mai dragă.

Alexander Pope spunea 'A greși este omenește, dar a ierta este divin!' Și iată cîteva zodii care nu iartă niciodată, care nu reușesc să treacă peste dezamăgiri, greșeli și eșecuri și care nu înțeleg că și ele pot greși.

Ele așteaptă totul de la oamenii pe care îi iubesc, dar dacă sînt dezamăgite nu pot trece mai departe. Trebuie să fii deosebit de atent cu aceste zodii, mai ales cu femeile din aceste zodii, pentru că ele sînt cele mai pretențioase.

 

BERBEC

Dacă ai greșit cu ceva față de un Berbec, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricît de mică ar fi greșeala, Berbecii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte, vor rîde de greșelile tale, te vor lua peste picior și te vor taxa mai tîrziu. Nu uita că vei fi mereu în competiție cu un Berbec și el îți urmărește cei mai mici pași.

CAPRICORN

Capricornul se înscrie destul de clar în topul cu zodii care nu iartă niciodată. Pur și simplu nativii zodiei, și mai ales femeile, nu sînt capabili să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

SCORPION

Un Scorpion iartă numai dacă iubește foarte mult, deși puterea sentimentelor lui se va diminua considerabil. Dacă poate ierta, uneori, persoana iubită, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune, să îl dărîme, să îi arate că fiecare greșeală trebuie plătită cu vîrf și îndesat.

PEȘTI

Puțină lume știe cît sînt Peștii de ambițioși, iar acest lucru îi face să nu fie deloc îngăduitori cu cei care greșesc. Dacă cineva îi jignește sau îi desconsideră vor ține minte toată viața și nicio scuză nu va conta! Nu ai cum să te mai revanșezi față de un Pește pe care l-ai jignit. Iar bărbații din acest semn sînt și mai categorici în această privință decît femeile. Atenție, deci, cum te porți cu Peștii și cu celelalte zodii care nu iartă, pentru că nu sînt suficient de empatice cu ceilalți.

Sursa: libertatea.ro