PATRU ZODII CARE ISI GASESC IUBIREA IN LUNA FEBRUARIE. ZIUA INDRAGOSTITILOR VA FI CA DE BASM!

Luna februarie este luna celor ce se iubesc. În această lună vor avea loc două sărbători care sînt destinate îndrăgostiților. Pe 14 februarie este Sfîntul Valentin, iar pe 24 este Dragobetele. Nu toată lumea are norocul să aibă pe cineva alături de Ziua Îndrăgostiților și sînt persoane care petrec de cele mai multe ori singure sau nu petrec deloc. Totuși, există și persoane care vor avea noroc în dragoste în luna februarie. Astrele ne dezvăluie care vor fi zodiile care nu vor duce lipsă de nimic pe plan sentimental.

BERBEC. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o mulțime de surprize pe plan sentimental. Deși în luna ianuarie au avut parte de momente mai tensionate în cuplu, în luna aceata vor avea parte doar pe momente romantice și de multă iubire. Berbecii își vor găsi dragostea adevărată în luna februarie. Este posibil ca acest lucru să se întîmple chiar pe 14 februarie, cînd cineva le va face o surpriză plăcută.

FECIOARĂ. Acești nativi vor avea parte de nenumărate momente frumoase alături de persoana pe care o iubesc cel mai mult. Deși Fecioarele sînt persoane complicate cînd vine vorba de relații, persoana potrivită de lîngă ele le va face să se simtă confortabil.

Vor fi cu totul alte persoane și vor simți iubirea cum nu au mai simțit-o niciodată pînă acum. Se vor deschide porțile fericirii și împlinirii pentru Fecioare.

GEMENI. Nativii născuți în Gemeni vor avea o lună de basm. În februarie își vor da seama de ce au nevoie în dragoste pentru a-și vindeca rănile. Pînă acum au suferit cumplit în dragoste pentru că sînt paranoici și își fac tot felul de scenarii, însă nu este cazul și lunii februarie pentru că își vor da seama de ce nu au avut noroc în dragoste pînă acum.

LEU. Acești nativi vor fi extrem de apreciați de cei din jur, iar dragostea îi va surprinde cînd se vor aștepta cel mai puțin și cînd își pierduseră speranța de tot. De la jumătatea lunii februarie, Leii vor avea parte de momente unice. Vor cunoaște oameni noi, speciali, iar printre aceștia se va afla și un posibil partener pentru toată viața.

Sursa: tasta.ro