PATRU ZODII CARE AU NOROC CU CARUL

Berbecii știu că nimic nu se întîmplă dacă nu faci tu să se întîmple, iar de aceea consideră cu tărie că își fac propriul noroc. Acestea fiind spuse, lucrurile tind să vină mai ușor la ei, dar asta se poate datora faptului că sînt deschiși la noi oportunități. Sînt mereu conștienți de împrejurări și mereu întîlnesc noi persoane. Berbecii au multe șanse de a găsi aceste oportunități. Un lucru pe care îl urăsc Berbecii este fraza: "Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă". Dacă îi întrebi pe ei îți vor spune că toate lucrurile bune vin la cei care se duc să le ia. Cînd înveți să faci asta vei găsi noroc oriunde mergi. Numărul norocos al acestei zodii este 1.

Leul pare genul de persoană căreia i se dă totul la botul calului, însă în realitate muncește din greu pentru tot ce are. Pare foarte concentrat pe propria persoană, dar asta este din cauză că își dorește să arate și altora cît de multe îți poate oferi o gîndire pozitivă. Nu lăsa atitudinea egoistă să te păcălească. Leul știe diferența dintre munca pentru a-ți face norocul și relaxare din cînd în cînd. Numărul norocos al acestei zodii este 7.

Fecioara este cu capul pe umeri așa că știe foarte bine că oamenii nu devin norocoși dacă nu muncesc pentru asta. Poate părea că Fecioarei i se oferă totul pe tavă, mai ales cînd îți spune ce oportunitate rară i s-a oferit, însă asta se datorează faptului că este conștientă de faptul că poate obține orice cu inteligența și ambiția ei. Numărul norocos al acestei zodii este 9.

Vărsătorul își face norocul, bazîndu-se pe ce îi spune Universul. Încearcă să pară hotărît, dar nu funcționează mereu. Încearcă sa ia deciziile cu sufletul. Vărsătorul are perioade în care muncește pentru norocul său și perioade în care lasă Universul să se ocupe de tot. Numărul norocos al acestei zodii este 3.

Sursa: doctorulzilei.ro