PATRU CUPLURI NEPOTRIVITE DE ZODII. AFLA CARE AR FI CEL MAI NEPOTRIVIT PARTENER PENTRU TINE!

Dragostea este plină de surprize și poate apărea unde te aștepți mai puțin. Cu toate acestea, numeroase relații care par frumoase la început, se destramă. Uneori, e bine să consulți și astrele cînd îți cauți jumătatea. Zodiacul îți arată 4 cupluri nepotrivite de zodii și 4 relații care nu au nicio șansă. Vezi dacă te numeri printre ele.

Parteneri care se tolerează cu greu: Gemeni – Capricorn

Capricornul face parte adesea din cupluri nepotrivite de zodii. Este rezervat, sobru şi practic, adică tocmai genul de partener de care multe alte zodii se feresc, dar mai ales Gemenii. Între cei doi rareori poate exista atracţie. Iar dacă apare un strop de interes, va dispărea de îndată ce își vor da seama că au priorități și obiective diferite. Capricornul este calculat, are o țintă precisă și vrea să ducă o viață cît mai tihnită și așezată. Geamănul, din contra, vrea distracție, călătorii, schimbări și noutăți. Se va plictisi lîngă un Capricorn fără simțul aventurii.

Cupluri nepotrivite de zodii: Rac – Vărsător

Au şanse foarte mici să se iubească, să se accepte unul pe altul sau să îşi întemeieze o familie fericită. Vărsătorului îi place să fie liber, să petreacă şi să se ocupe de cu totul alte subiecte decît nevoile unei familii. Iar Racul are nevoie de romantism, de liniște și de căldura unui cămin în care să se simtă în siguranță. Dar, mai presus de toate, Racul are nevoie de un partener devotat, pe care să se poată baza toată viața. Iar Vărsătorii nu pot fi fideli unei singure persoane, decît dacă sînt îndrăgostiți peste urechi și dacă descoperă în fiecare zi ceva nou la jumătatea lor.

O relație cu șanse foarte mici: Fecioară – Leu

Printre cuplurile nepotrivite de zodii se numără Fecioara și Leul. Semnul de Pămînt al primei zodii și semnul de Foc al celei de a doua nu sînt deloc compatibile în dragoste. Povestea lor nu va dura prea mult, pentru că Leul nu ştie să facă sacrificii și compromisuri, iar Fecioara este prea mîndră ca să ofere totul în dragoste. Leul vrea să fie adorat, iar Fecioara vrea iubire necondiționată, însă niciunul nu știe cum să îi ofere unui partener același lucru pe care îl doresc pentru ei.

Mai bine se feresc unul de celălalt: Scorpion – Berbec

Este una din cele mai nefericite combinaţii. De altfel, foarte rar auzi de asemenea cupluri, pentru că nu există între ei nici cea mai mică atracţie. Berbecul este copilăros, indecis, nechibzuit, dar și năvalnic, energic, dinamic și foarte generos. În timp ce Scorpionul este ascuns, secretos, gelos, comod și dornic să conducă. Fiecare va încerca să îl domine pe celălalt în felul său, se vor certa din nimicuri și nu vor reuși să stea prea mult timp împreună. Mai bine nici nu încearcă!

Sursa: libertatea.ro