ORICE ANGAJAT ARE NEVOIE DE UN HOBBY!

Psihologii spun că, deși este posibil să nu reușiți întotdeauna să găsiți un job în care să munciţi din pasiune, puteți obține satisfacție emoțională și relaxare din hobby-ul preferat.

Hobby-urile pot adăuga un echilibru în viața ta, ceea ce este deosebit de important dacă ai un loc de muncă stresant, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Psihologiei Ocupaționale și Organizaționale.

Studiul a constatat, de asemenea, că bucurîndu-vă de un hobby creator în timpul liber, vă puteţi crește productivitatea și creativitatea la locul de muncă. Aceste descoperiri au determinat unele companii să ofere angajaților oportunităţi creative, cum ar fi ateliere de scriere și clase de muzică, la fel cum alți angajatori oferă abonamente la sala de gimnastică.

Vă interesează o experienţă artistică, cum ar fi pictura sau artizanatul? Sau vă place să ieșiți în aer liber să jucaţi golf sau tenis? Poate doriți să învățați o nouă limbă și apoi să călătoriți într-o țară în care se vorbește acea limbă. Pentru mai multe idei, răsfoiți o revistă de meşteşuguri sau căutați organizații comunitare care v-ar putea da o mînă de ajutor.

Amintiți-vă că obiectivul este să vă distrați și să vă extindeți orizonturile!

Sursa: medicinenet.com