OLEG LIPSCHII VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE DEPUTAT PE CIRCUMSCRIPTIA NR.23 DIN CHISINAU

Partidul Socialiștilor din RM a desfășurat pe 8 octombrie un miting de protest împotriva activității guvernării ”euro-integratorilor”. În cadrul mitingului a participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, deputați, consilieri municipali, activiști ai PSRM și ”Garda Tînără”, locuitorii ai Chișinăului.

În cadrul mitingului a fost prezentat candidatul PSRM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pentru circumscripția electorală nr. 23 din Chișinău – președintele organizației teritoriale PSRM Chișinău, membrul al Comitetului Executiv Politic al PSRM, deputatul Oleg Lipschii.

Cei prezenți la miting s-au expus categoric împotriva acțiunilor guvernării euro-unioniste, rezultatul a nouă ani de activitate care a dus la plecarea cetățenilor în masă din Republica Moldova.

”Astăzi, aici s-au adunat oamenii cărora nu le este indiferentă soarta Republicii Moldova. De noi depinde dacă va exista sau nu țara noastră, va rămîne ea pe harta lumii sau nu. Timp de nouă ani actuala guvernare a distrus țara noastră, făcînd oamenii să plece. Trebuie să oprim această crimă, trebuie să întoarcem oamenii în țară”, a spus președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi a menționat, că PSRM a decis să participe la alegerile parlamentare din 2019 și să înainteze candidați pentru fiecare circumscripție electorală . În Chișinău sînt 11 circumscripții, 9- în oraș și două în suburbii.

Președintele PSRM a remarcat că cei prezentați de către PSRM, pentru participarea la alegerile parlamentare, urmează a fi aprobați de către Consiliul Republican, ”trebuie să respectăm toate procedurile legale”.

De asemenea, Zinaida Greceanîi a declarat că PSRM nu va avea candidați independeți, ”toți vor participa sub simbolul ”steluței„”.

Președintele PSRM a prezentat candidatul – președintele organizației teritoriale PSRM Chișinău, deputatul Oleg Lipschii.

”Oleg Lipschii – unul dintre bătrînii, fondatorii PSRM, colegul nostru de partid și din fracțiunea parlamentară. Este un adevărat luptător, un om care a mers întreg sectorul Botanica, el cunoaște problemele sectorului și cunoaște soluțiile acestora. Sînt convinsă, că Oleg Lipschii nu va dezamăgi locuitorii circumscripției sale”, a spus Zinaida Greceanîi.

Oleg Lipschii a menționat că, el ca locuitor al sectorului Botanica, cunoaște toate problemele sectorului. El a participat în soluționarea acestor probleme, bucurîndu-se de succes. În zilele sale de primire, deputatul a primit peste 1300 de persoane care au venit cu petiții.

”Guvernarea trebuie să fie solidară cu poporul său, ea trebuie să soluționeze problemele oamenilor. Actuala guvernare doar își umple buzunarele. Probleme sînt multe, noi cunoștem aceste probleme și le vom soluționa cu ajutorul dumneavoastră, iar țara va înflori”, a spus Oleg Lepschii.

Sursa: socialistii.md