Ofensiva anticrestina a Maiei Sandu impotriva moldovenilor

Gata cu ”tata și mama”, ca să nu supărăm minoritățile sexuale și Președinția!

Mihai CONȚIU

Din start, previn cititorii că nu sunt homofob și că nu am nimic împotriva minorităților sexuale, atîta timp cît nici ele nu-mi agresează statornicia milenară procreativă! Dintr-o revoltă firească și legitimă, aceste rînduri vizează prestația președintei Maia Sandu față de subiectul abordat, în raport cu Europa occidentală, dar și vu moldovenii. Între ei, bărbați cu bărbați, femei cu femei, să se căsătorească de cîte ori vor că nu mă deranjează, dar să nu se transforme în dictatori ai unei majorități din care fac și eu parte! Doar eu trebuie să mă tem să spun că nu sunt de acord cu ei, minoritarii sexuali! Ei, însă, acum, au tot dreptul să mă blameze juridic și să mă pedepsească, prin legislații din ce în ce mai agresive venite din lumea occidentală, dacă îndrăznesc să-mi promovez propriile valori și principii în dezacord cu cele ale lor! Gata, nici Biserica nu mai poate apăra omul predestinat procreației în fața lor!

Această minoritate sexuală de homosexuali, lesbiene, transgenderi și ce-or mai fi ei iese la parade deșănțate ca să-i vadă toată lumea. Și președinta Sandu a mers la o astfel de demonstrație. Paradele acestea obscene și agresive mai au și scopul de a corupe, de a-și atrage prozeliți în ”normalitatea lor”. Noi, majoritatea tradiționalistă, nu avem dreptul să vorbim despre normalitatea noastră deoarece ”îi ofensăm, îi discriminăm”, chipurile. Noi, cei majoritari, ”i-am ofensa”, pe ei, pe minoritari, dacă am ieși și noi la demonstrații publice, împreună cu nevestele ori amantele, ca să demonstrăm lumii că tot noi avem ”un rost” – cel de a procrea, de a asigura continuitatea ființei umane! N-o facem din pudoarea normalității cu care suntem înzestrați!

Deja, în lumea occidentală, ca să nu fie ”discriminați”, sunt interzise apelativele de ”mamă și tată” în favoarea celor de ”părinte 1 și părinte 2”. Nu mai poți spune ”doamnă și domnule” pentru că-i poți ”discrimina”. Au introdus o dictatură educațională în școlile occidentale prin care părinții nu mai au dreptul să-și educe copiii ca fiind așa cum s-au născut – fată și băiat –, să crească în această realitate. Instituțional, adică în școală, părinții sunt obligați să-și lase copiii să fie convinși că-i o ”normalitate” să-și schimbe sexul, că pot alege să fie homosexuali, lesbiene etc. Asta se face printr-o propagandă didactică diabolică, dar legiferată.

Dacă părinții se opun, nu doar că sunt condamnați ca fiind homofobi, dar riscă să-și piardă tutela asupra propriilor copii. Culmea e că aceste cupluri de homosexuali sau lesbiene și-au cîștigat și dreptul de a înfia copii. Ei, care prin însăși orientarea lor sexuală sunt adversarii procreației! ”Drepturile lor”, din start, îmi anulează drepturile mele firești. Pot ajunge în situația de a fi condamnat de Justiție doar pentru că apăr dreptul umanității la procreație. Viitorul care se prefigurează exclude familia tradițională. Se pare că se dorește ca nașterile din viitor să fie controlate, să nu fie consecința copulației tradiționale familiale, ci a fertilizării selective in vitro.

Dumnezeu nu mai este Dumnezeu pentru că e masculin, la fel și Iisus, Fecioara Maria a devenite deja ”una din alea”, Crăciunul nu mai trebuie să fie Crăciun și tot așa. Pentru asta a fost aleasă Maia Sandu ca să fie președinta Țării!

Pe data de 19 Aprilie, Sandu a fost într-o vizită la Strasbourg. În contextul acesteia, cu prilejul lansării Planului de acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova pentru anii 2021-2024, Sandu a discutat cu secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, despre perspectiva ratificării controversatei Convenții de la Istanbul și de către Moldova.

“Convenția de la Istanbul, care prevede lupta cu violența împotriva femeilor, a fost semnată. Acest document ajută femeile să trăiască în siguranță. Sper că această Convenție va fi ratificată în scurt timp de către autoritățile moldovenești”, a declarat secretarul general al CoE. Maia Sandu, la rîndul său, a confirmat disponibilitatea de a depune efortul pentru ratificarea Convenției de la Istanbul.

Convenția de la Istanbul este unul dintre cele mai controversate documente, care a creat disensiuni în cadrul țărilor UE. Mai multe state UE au refuzat s-o ratifice. Slovacia, de exemplu, și-a motivat decizia prin faptul că aceasta duce la legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. “Convenția de la Istanbul pune în mod inutil sub semnul întrebării diferențele naturale între bărbați și femei și le numește «stereotipuri»”, au explicat autoritățile Slovaciei.

Totodată, Parlamentul Ungariei a respins ratificarea Convenției, documentul fiind perceput drept modalitate de promovare a „ideologiei de gen distructive”. În Vara anului 2020, și Polonia a început demersurile pentru a se retrage din Convenția de la Istanbul. “Acesta încalcă drepturile părinților pentru că cere școlilor să îi învețe pe copii despre gen”, au motivat autoritățile poloneze. Turcia s-a retras pentru că “această Convenție dăunează unității familiale, încurajează divorțul şi că referințele sale la egalitate sunt folosite de comunitatea LGBTQ pentru a obține o mai mare acceptare în societate”.

Acum înțelegeți de ce Sandu este atît de puternic sprijinită de Occident, inclusiv prin ONG-urile locale finanțate din Vest? Acum înțelegeți mai bine de ce Sandu vrea alegeri anticipate și un Parlament controlat de către PAS? Acum înțelegeți mai bine de ce ”partenerii occidentali” încurajează abuzul constituțional prin care PAS, cu doar 15 deputați în Parlament, și Sandu vor să îngenuncheze actualul Parlament și, pe timp de pandemie, au făcut ca alegerile anticipate să fie inevitabile?

Nu la prosperitatea și binele moldovenilor le este lor gîndul, ci la metode diabolice ca să-i facă să-i voteze, să devină majoritari în Parlament, iar apoi să impună legiferarea tuturor legilor impuse de Corectitudinea Politică occidentală! Nu ”mamă și tată”, ci ”părinte 1 și părinte 2”, fără ”doamnă și domnule”, fără dreptul de serba Crăciunul, fără Dumnezeu și Iisus de sex masculin, fără Fecioara Maria dacă nu e transgenderă sau măcar lesbiană etc., etc.! Corectitudinea Politică este cea mai demonică dictatură din istoria omenirii. Vor vota moldovenii pentru asta?