OCTAVIAN MORARU A REITERAT OBIECTIVUL TRASAT IN FATA ”ZIMBRILOR”

Noul director sportiv al clubului de fotbal Zimbru Chişinău, Octavian Moraru, a reiterat în cadrul unei conferinţe de presă obiectivul anunţat anterior în faţa echipei de vicepreşedintele Marin Mitran.

”Echipa va lupta numai pentru a se clasa pe primul loc în clasamentul campionatului naţional. Acesta este un obiectiv real. Intenţionăm să investim în echipă pentru ca aceasta să fie prima. În afară de titlul de campioană intenţionăm să cucerim şi Cupa Moldovei”, a declarat el. ”Pentru atingerea acestui scop ne vom întări cu jucători noi din campionatele României, Braziliei, Portugaliei, Angolei. Dorim să legitimăm 8-9 fotbalişti noi. Aceşti ”stranieri”, fireşte, trebuie să fie de clasă înaltă”, a precizat Moraru.

În urmă cu două zile acelaşi obiectiv l-a făcut public şi vicepreşedintele clubului, Marin Mitran. ”Am stabilit cu începere de astăzi un singur scop – să devenim campioni. Ne dorim acest lucru cu orice preţ. Dorim să cîştigăm totul: titlul de campioană naţională, Cupa Moldovei, Supercupa. Dorim să creăm o echipă puternică, competitivă”, a spus el.

Postul de director general al clubului îl va deţine în continuare Igor Oprea. Preşedintele clubului, Nicolae Ciornîi, a semnat un contract pe un termen de trei ani cu Octavian Moraru, care va fi, în temei, responsabil de asigurarea financiară a echipei.