Oare Dumnezeu i-a soptit lui Valeriu Ghiletchi ca va deveni presedinte sau "colega"?

Din relaţia împotriva firii dintre pastorul Valeriu Ghileţchi şi Vladimir Plahotniuc nu s-a născut nici un copil, dar Dumnezeu Tatăl, Plahotniuc, nu cel din ceruri, l-a asigurat că îl retrimite în uterul matern ca să se renască preşedinte de ţară. Necunoscute sunt căile lui Scaraoţchi!

Ce om normal, cu scaun la cap, poate să aplice ştampila „votat” pe numele lui Ghileţchi? Dacă îl doare-n buric de Dumnezeu, de ce să ne mirăm că nu-i crapă obrazul de ruşine în faţa oamenilor, dar, mai cu seamă, în faţa copiilor lui?

Ghileţchi, chipurile, vrea să aducă pacea pe pămîntul RM. Ciudat, nu ştiam că suntem în război! Las la o parte toate porcăriile şi mă întreb ca tot creştinul plin de năduf: De unde, mama dracului, a reuşit să cumpere Ghileţchi o maşină marca Nissan cu doar 5.000 de lei la mîna a doua? Poate că de la Michiduţă, căci cît am umblat ca un bezmetic n-am reuşit să cumpăr şi eu una la preţul acesta, o sumă pe care feciorul cel mare al lui Leancă o dă pe un buchet de flori pentru o prostituată!