O NOUĂ TEORIE ŞOCANTĂ DESPRE ADOLF HITLER

Cărţile de istorie ne învaţă că atunci cînd armata rusească a pătruns în Berlin, Hitler împreună cu soţia sa, Eva Braun, au înghiţit două pastile cu cianură pentru a muri în demnitate. Cadavrele celor doi au fost descoperite de către ruşi chiar în buncărul din Berlin, pentru ca astfel Al Doilea Război Mondial să ia sfîrşit.

Pe lîngă cadavrele celor doi, un testament care purta semnătura Führerului a fost descoperit şi a fost făcut public. Hitler îşi justifica moartea prin următorul pasaj: „Eu şi soţia mea am ales moartea pentru a scăpa de ruşinea înfrîngerii sau capitulării. Dorinţa noastră este să fim arşi imediat în locurile în care am desfăşurat cea mai mare parte a muncii cotidiene în timpul celor 12 ani ai serviciului în slujba poporului”.

Lucrurile păreau simple, dar în urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că ceva este putred la mijloc. Primul zvon că Hitler îşi regizase moartea a provenit chiar de la Stalin, care la vremea respectivă declarase că fostul conducător al Germaniei nu murise. De fapt, el fugise la bordul unui submarin în Japonia, apoi în Spania şi pentru ca în final să se stabilească în Argentina şi mai apoi Brazilia.

În 1970, KGB-ul s-a debarasat de corpul lui Hitler, păstrînd doar craniul şi maxilarele. În 2009, săptămînalul britanic „The Observer” afirmă că acest fragment de craniu este în realitate cel al unei femei cu vîrsta între 20 şi 40 de ani. Doctoranda braziliană Simoni Renee Guerreiro Dias afirmă într-o carte că Führerul a decedat la vîrsta de 95 de ani în America de Sud, unde a reuşit să fugă.

Potrivit acestei femei, Hitler s-ar fi dus în Argentina, Praguay şi apoi în Brazilia. Pentru a-şi ilustra declaraţiile, ea arată o fotografie a lui Hitler însoţit de o femeie de culoare.

El şi-ar fi schimbat numele în Adolf Leipzig pentru a-şi asigura o viaţă liniştită. Dias spune de asemenea că posedă şi mărturia unei călugăriţe poloneze care l-ar fi recunoscut pe Adolf Hitler. „Istoricul” zice că poate preleva eşantioane ADN în scopul de a-şi dovedi spusele. Informaţiile deţinute de Dias confirmă faptul că Hitler a dus o viaţă liniştită în Brazilia, loc în care şi-a dat ultima suflare la vîrsta de 95 de ani.

Luiza POPA
Obiectiv.info