O MAMA A FOST GASITA IN TIMP CE ISI MINCA PROPRIA FIICA

Ce a pățit femeia imediat după ce copila a fost salvată

O mamă alcoolică din India a fost prinsă în timp ce tăia bucăți din fiica sa pentru a o mînca de vie. Tragedia îngrijorătoare a avut loc în India. Fratele femeii alcoolice a auzit urlete din casa ei și s-a grăbit să o ajute pe fetița de doi ani, Bharat. El a găsit-o pe Pamila Mondal tăind feliuțe din scalpul sărmanei fetițe îngrozite. Fetița are numai doi ani, se numește Bharati. Ea a fost salvată de unchi, care a intervenit după ce a auzit țipete. Acest eveniment înspăimîntător a avut loc în Gopalpur, Bengalul de Vest. Șocat să o vadă pe sora sa, în vîrstă de 40 de ani, cum își mînîncă fiica, bărbatul a luat repede copilul și a fugit la spital.

„Era în jurul prînzului și mă odihneam acasă, cînd am auzit țipete puternice. Am fost să văd ce se întîmplă, era mai mult decît șocant. Bharati sîngera puternic iar mama sa îi tăia bucăți de carne de pe cap. Am smuls-o imediat din brațele mamei și am fugit cu ea la spital”, a povestit unchiul fetiţei.

Imediat după aceea, o mulțime furioasă a atacat-o pe mamă, aceasta fiind bătută zdravăn. Abia a reușit să scape din mîinile mulțimii, după ce sora sa a chemat poliția. Mama a trei copii, femeia și-a mărturisit vinovăția, însă nu a putut oferi nici o explicație. Copilul se află în îngrijirea unui spital local, însă va fi trimis către un altul mai bine echipat. Tatăl a plecat la muncă în capitala Indiei, Delhi, în urmă cu un an, și de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.

Sursa: InfoAlert.ro