O FEMEIE DIN RAIONUL CAUSENI SI-A INJUNGHIAT MORTAL SOTUL SI RISCA DETENTIE PE VIATA

O femeie din raionul Căușeni și-a injunghiat mortal soțul, după ce acesta, fiind beat, a insultat-o. Ea a fost reținută și riscă detenție pe viață. Familia are patru copii, trei dintre care sînt minori și nu se știe deocamdată în grija cui vor rămane aceștia.

Crima s-a întîmplat duminică, 24 martie, în jurul orei 21:00, în satul Tănătari din raionul Căuseni. Potrivit poliției locale, barbatul în vîrstă de 44 de ani a consumat alcool și a început să-și insulte soția. Aceasta nu a răbdat și l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. Barbatul a murit pe loc. Copiii lor nu erau acasă cînd s-a întîmplat nenorocirea. Vecinii spun că soții se certau des, dar la așa ceva nu se aștepta nimeni.

Cei patru copii, cel mai mare dintre ei avînd 20 de ani, iar mezinul – patru ani, primesc acum ajutor psihologic, urmînd să se stabilească în grija cui vor rămîne.

Femeia a fost reținută deocamdată pentru 72 de ore și riscă să fie condamnată la 25 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață, în cazul în care se va demonstra că și-a omorît soțul intenționat.