O FEMEIE DIN CAPITALA A APELAT LA UN UCIGAS PLATIT PENTRU A-SI OMORI FOSTUL SOT

Trei persoane au fost reţinute de poliţie, după ce ar fi pus la cale un omor prin intermediul unui asasin plătit. Este vorba de fosta soţie a victimei, concubinul femeii şi un intermediar.

Viceministrul de Interne, Ion Ţurcanu, a oferit astăzi mai multe detalii în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, cei doi foşti soţi au divorţat acum un an, însă nu s-au putut înţelege cu privire la partajarea averii. În urma acestui conflict, fosta soţie, de 35 de ani, împreună cu concubinul său, de 37 de ani, ar fi apelat la un intermediar pentru a găsi un asasin la comandă care să-l ucidă pe fostul ei soţ, un bărbat din capitală în vîrstă de 45 de ani.

“În locul asasinului a fost infiltrat un agent sub acoperire. Pentru omorul fostului soţ, suspecţii trebuiau să achite ucigaşului suma de 15 mii de euro”, a declarat Ţurcanu.

Şeful interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, a menţionat că suspecţii pregăteau omorul cu deosebită cruzime.

“Soţia şi concubinul i-au cerut asasinului ca după omor, corpul victimei să fie cimentat într-o clădire sau ars“, a spus Cavcaliuc.

În prezent, cele trei persoane reţinute sînt cercetate penal pentru omor şi riscă pînă la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.