NOROCUL NU E DELOC DE PARTEA LOR! ZODIILE CARE SUFERA IN LUNA OCTOMBRIE!

Luna octombrie nu aduce vești bune pentru mai multe zodii, care vor pierde controlul în viața sentimentală și vor suferi teribil.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac traversează o perioadă dificilă în viață, ceea ce se reflectă, evident, și în viața personală. În luna octombrie ei se simt mai singuri ca niciodată, iar în prima parte a lunii, ei vor avea niște discuții cu partenerul de viață, motiv pentru care vor lua o decizie drastică. Probleme vor fi, de asemenea, și în familie, motiv pentru care trebuie să fie puternici și să depășească momentele grele.

Scorpion

Luna octombrie se anunță dificilă pentru nativii Scorpion, care n-ar trebui să deschidă subiecte sensibile, pentru că un singur cuvînt poate schimba totul. Cei dragi sînt mereu pregătiți să dea o mînă de ajutor, însă cît timp nu sînt dispuși să fie ajutați, nativii zodiei Scorpion își vor face multe griji fără să aibă motiv. Din această cauză, vor avea o stare sufletească extrem de bulversată.

Pești

Persoanele care sînt în această zodie trec printr-o serie de transformări în luna octombrie, motiv pentru care trebuie să fie pregătiți pentru schimbări drastice în plan personal. Astfel, chiar dacă sînt anunțate probleme în relația de cuplu, trebuie să se concentreze pe rezolvarea lor și să lase purtat de vînt. Va fi mult mai simplu pentru a depăși această perioadă tensionată.

Sursa: a1.ro